Echnaton zamelt 1570 houdbare producten, 1010 euro en 8140 koekjes in voor Voedselbank


Donderdagavond eindigde de derde editie van 'De Pot 2000' van scholengemeenschap Echnaton. Ondanks de harde lockdown haalde de school 1570 houdbare producten op voor Voedselbank Almere. Via Missie 538 kwam daar nog eens 1010 euro bij.

De eindstanden werden bekend gemaakt tijdens de 'Echnaton Quarantaine Party' op Echnaton FM. 

Online schoolfeest 

In een lege aula koos Echnaton voor een online schoolfeest voor heel Almere. De populairste track uit 'De Pot 2000' was dit jaar 'Paper Zien' van oud-leerling Yssi SB. Kijkers zagen zijn allereerste live-sessie in de studio van Echnaton FM.

Verder traden diverse dansgroepjes op en twee opkomende rappers: Jano en Young Cheetah. Ook was er de Echnaton Huisband met een bijzondere groep muzikanten. Het nummer 'Rollercoaster' werd de inleiding voor een boodschap van dank en hoop door 'reverend' Hedwig Kapel. 

All I Not Want For Christmas Is Carey 

Hedwig Kapel zette diverse goede doelen stichtingen in het zonnetje en maakte de totale opbrengst van deze actieweek bekend: 1570 houdbare producten, 1010 euro, 8140 koekjes en een volle container met gebruikte sportspullen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De actie 'All I Not Want For Christmas Is Carey' van docent Engels, Marten Stoter, leverde naast enkele honderden producten voor de Voedselbank een veranderde kijk bij Stoter op. In de eindvideo van deze actie blijkt hij stiekem niet stil te kunnen blijven zitten bij dit nummer.  

DJ EC Listening 

Na de bekenmaking zag Almere nog drie strakke sets van DJ Mitch L, DJ Freddy Moreira en huis-DJ EC Listening. De school bedankt iedere inwoner voor de steun bij deze actie voor Voedselbank Almere. 


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Weer in Almere

0.0 °C, voelt als 0.0 °C
windkracht 1 (0.0 km/u)
zon 06.30 uur op en 20.44 uur onder

Vandaag tussen de 2 en 11.5 graden.

18 apr


Statistieken van vandaag

Hoogste temperatuur: 5.8 °C
Laagste temperatuur: 0.0 °C
Hoogste gevoelstemperatuur: 4.8 °C
Laagste gevoelstemperatuur: 0.0 °C

Hardste windkracht: 2 (7.2 km/h)
Zwakste windkracht: 1 (0.0 km/h)


Verwachtingen

Zo 1.9 °C / 11.5 °C
Ma 6.2 °C / 12.1 °C
Di 7 °C / 13.6 °C
Wo 4.9 °C / 9.4 °C
Do 3.4 °C / 9.6 °C
Vr 3.2 °C / 13.1 °C

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.