De politie heeft twee jongens van 13 en 15 jaar uit Almere aangehouden na twee berovingen van pakketbezorgers in de Molenbuurt.

De eerste beroving vond al plaats op dinsdag 13 oktober toen een pakketbezorgster aan het eind van haar dienst een aantal pakketjes miste. De pakketjes bleken te zijn verdwenen na een stop aan de Moutmolenstraat.

Vorige week donderdag merkte diezelfde bezorgster dat de schuifdeur van haar bus open stond: in de verte zag zij twee jongens lopen met een aantal pakketten. Het tweetal wist te ontkomen, maar later werden de gestolen pakketjes door de politie in de omgeving teruggevonden.

Ook vorige week, op de zaterdag, alarmeerde de politie na bestolen te zijn aan de Wipmolenweg. De gealarmeerde politie kreeg een duidelijk signalement door waarna twee verdachten konden worden aangehouden. De twee jongens zitten nog vast voor verder onderzoek.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112