1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Tieners aangehouden na beroven twee pakketbezorgers in Molenbuurt

112 Molenbuurt


De politie heeft twee jongens van 13 en 15 jaar uit Almere aangehouden na twee berovingen van pakketbezorgers in de Molenbuurt.

De eerste beroving vond al plaats op dinsdag 13 oktober toen een pakketbezorgster aan het eind van haar dienst een aantal pakketjes miste. De pakketjes bleken te zijn verdwenen na een stop aan de Moutmolenstraat.

Vorige week donderdag merkte diezelfde bezorgster dat de schuifdeur van haar bus open stond: in de verte zag zij twee jongens lopen met een aantal pakketten. Het tweetal wist te ontkomen, maar later werden de gestolen pakketjes door de politie in de omgeving teruggevonden.

Ook vorige week, op de zaterdag, alarmeerde de politie na bestolen te zijn aan de Wipmolenweg. De gealarmeerde politie kreeg een duidelijk signalement door waarna twee verdachten konden worden aangehouden. De twee jongens zitten nog vast voor verder onderzoek.


Tags bij dit artikel: Molenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Molenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.4 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 10,9 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only