Woensdag 19 januari 2022
-0.7 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Morgen BLACK FRIDAY in Almere Centrum

Entertainment


Het is morgen 27 november 2020 BLACK FRIDAY! Ook verschillende winkels in het centrum van Almere doen mee. Maar, wat is het precies?

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY  is een typisch Amerikaans evenement. Officieel wordt op deze dag de start van het kerstseizoen gevierd. Veel winkels stunten met lage prijzen, om op die manier zoveel mogelijk bezoekers naar hun winkel te lokken.

Almere Centrum

De meeste winkels in Almere Centrum doen - net als vorig jaar - opnieuw mee aan BLACK FRIDAY. Wil je zeker weten of de winkel die je wilt bezoeken meedoet, bekijk dan de website van de desbetreffende winkel.

Artikel gaat hieronder verder

Politie Almere

De politie Almere waarschuwt voor oplichting tijdens Black Friday. "Met Black Friday en de feestdagen in het vooruitzicht maken oplichters dankbaar misbruik van de koopjesjagers. Oplichters hebben valse webwinkels klaargezet voor de sinterklaasinkopen en koopjesdag Black Friday, aanstaande vrijdag. Het is dus extra oppassen geblazen. Let dus goed op. Voor een schijntje een nieuwe iPhone kopen kan niet. Te mooi om waar te zijn? Dan is het dat vaak ook. Trap er niet in.", valt te lezen op hun social media.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!