Laatste dag: inzamelactie voedselbank Albert Heijn


Het aantal bezoekers bij de voedselbanken loopt op, ook in Almere. Om deze reden is meer voedsel nodig, maar vanwege de coronacrisis gaat het inzamelen van voedsel steeds lastiger. Daarom houdt de Nederlandse voedselbank samen met de winkels van Albert Heijn een inzamelactie voor voedsel. Vandaag is de laatste dag dat een donatie kan worden gedaan.

De producten die gedoneerd kunnen worden zijn in de deelnemende winkels herkenbaar bij elkaar gezet. Ook heeft elke winkel een inzamelpunt. Klanten kunnen de producten zelf pakken, afrekenen en in kratten doen. De inzamelactie verloopt hiermee volgens de richtlijnen van het RIVM.

Filialen

De volgende Albert-Heijn-filialen uit Almere doen mee: Buiten Rio de Janeiroplein, Muziekwijk, Poort Columbuskwartier, Poort Europakwartier, Haven Markerpoort, Stedenwijk, Waterwijk, Parkwijk en Tussen de Vaarten.


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in overige


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 11 mei 2021

13.5 °C

Lichte motregen en regen, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Di

11 - 16 °

Wo

9 - 15 °

Do

8 - 14 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com