In de Almeerse wijk Nobelhorst is vrijdag aan het eind van de ochtend een stroomstoring ontstaan. Dat meldt netbeheerder Liander.

Als gevolg van de stroomstoring zitten zo'n 41 straten zonder stroom. Naar verwachting is de stroomstoring rond 13.00 uur verholpen, monteurs zijn inmiddels onderweg.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Hans Jimmink op vrijdag 20 november 2020 om 15.05 uur Kaarsen aan Fred Daniels 😜😜 en moeten we helpen de vriezer op te eten 😜😜😜


avatar

Geplaatst door Conny de Haan op vrijdag 20 november 2020 om 22.21 uur Sandra Van Der Kolk van Kan gelukkig wonen jullie er nog niet😂😂😂


avatar

Geplaatst door Esther van Staveren op vrijdag 20 november 2020 om 17.57 uur Gezellig een kaarsje aan en eten.laten bezorgen..


avatar

Geplaatst door Daisy Van Steen op vrijdag 20 november 2020 om 14.21 uur Dorinda Brienissen zal je mooi klaar mee zijn🤔


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.