1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

Almeerse man betrokken bij drugslab Groningen

1 reacties 112


Een man uit Almere is samen met mannen uit Amsterdam en de  gemeente Westerkwartier door de politie aangehouden na de vondst van een drugslab in Lucaswolde (Groningen). Dat meldde de politie onlangs.

Onderzoek

De politie beschikte over informatie over een mogelijke drugslab in een boerderij, waarna een onderzoek werd opgestart. Na het onderzoek werd gistermiddag een inval gedaan. Daarbij werden vier mannen gearresteerd. Er werd een nog onbekende hoeveelheid synthetische drugs aangetroffen, vermoedelijk methamfetamine. Het drugslab is inmiddels ontmanteld.

Een ieder met meer informatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gevaar

De politie benadrukt het gevaar van dit soort drugslabs. Niet alleen het productieproces vormt een risico, maar ook de opslag van chemische stoffen is schadelijk en gevaarlijk voor de gezondheid.

Een teamchef van de politie Groningen laat via social media weten: "Vanwege gevaar en ondermijnende karakter van drugslabs doe ik met klem oproep om verdachte omstandigheden te melden. Je mag dit soort criminele activiteiten niet onder de pet houden.".

Meld Misdaad Anoniem is onlangs een campagne gestart omtrent drugslabs. Op de website die bij de campagne hoort staan tips hoe je drugslabs kan herkennen.


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Jessy De Freitas op zaterdag 31 oktober 2020 om 09.19 uur
Mathijs ik weet met wie je samenwerkt jonge
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 02 augustus 2021

13.1 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als 12,5 °C. - meer weer »

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Wo

14 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-