1

Word jij onze 37,205e volger?

instagram

linkedin

Pand met gevaarlijke stoffen aangetroffen in De Vaart in kader van groot onderzoek naar drugslabs

1 reacties 112 De Vaart


De politie heeft in een pand aan de Dukdalfweg vele vloeistoffen aangetroffen die bestemd waren voor het produceren van drugs. De ontdekking was het gevolg van een grootschalig onderzoek naar drugslabs door de recherche in Oost-Brabant.

In het pand aan de Dukdalfweg werd onder meer 12.000 liter aan chemicaliën, 1000 kilo azijnzuur, 6000 kilo caustic soda en 8 liter aan eindproduct in vorm van methamfetamine aangetroffen. De spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek en zullen vervolgens worden vernietigd.

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Burgemeester Weerwind heeft het pand tevens voor een periode van zes maanden gesloten.


Nieuw - tags bij dit artikel: De Vaart

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Vaart of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Arwin Van Raaij op dinsdag 13 oktober 2020 om 13.24 uur
Het adres is aan de meerpaalweg😋
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Dinsdag 21 september 2021

6.5 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als 6,5 °C. - meer weer »

Di

8 - 20 °

Wo

11 - 18 °

Do

14 - 19 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only