Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Philips Hue slimme verlichting Startpakket t.w.v. €304,75 bij Energiecadeau XL

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- 10% korting op nieuwe abonnementen bij Denksport - natuurlijk ook losse uitgaven verkrijgbaar!

Aangeboden door Denksport

Meer informatie


- De beste hotels, de beste deals!

Aangeboden door Hotels.nl

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis! -

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


- Alle aanbiedingen in 1 app!

Aangeboden door Reclamefolder

Meer informatie


- De beste Sim Only Deals speciaal voor jou, je kunt zelf samenstellen!

Aangeboden door Simpel

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril bij Charlie Temple!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Een uniek assortiment in de winkels van RataPlan!

Aangeboden door RataPlan

Meer informatie


- Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic!

Aangeboden door Picnic

Meer informatie

niets meer
missen?

Entertainment

Tips: Vijf van de mooiste programma’s op Netflix

Tips: Vijf van de mooiste programma’s op Netflix

In het verleden moesten we nog op een specifiek tijdstip voor de TV zitten om de nieuwste aflevering van onze favoriete serie te kunnen zien. Tegenwoordig is dit natuurlijk helemaal niet het geval. We kunnen nu gewoon een abonnement bij een streaming service als Netflix afsluiten. Vervolgens kunnen we zelf beslissen wanneer we een nieuwe aflevering van een programma willen zien.

Hiervoor heb je alleen wel een goede internetverbinding nodig, dus bij het vergelijken van internet abonnement moet je hier rekening mee houden. Nadat je dit hebt gedaan kun je met behulp in principe TV kijken via internet.

Weet je nog niet welke serie je wilt kijken? Probeer deze vijf eens!

Stranger Things

Stranger Things is toch wel het paradepaardje van Netflix geworden, ook omdat het een Original is. Dit houdt in dat Netflix het zelf heeft geproduceerd. Het speelt zich af in Hawkins in de jaren 80. Will Byers, een jongentje, wordt in het eerste seizoen ontvoerd door een monster uit een parallel universum. Zijn vrienden proberen hem terug te halen en krijgen hierbij de hulp van een meisje. Dit is niet zomaar een meisje, want ze heeft telekinetische krachten. Ook verwijzen de schrijvers van Stranger Things regelmatig naar klassiekers als Back to the Future en E.T. Daarnaast zijn mensen laaiend enthousiast, op IMDb heeft het bijvoorbeeld een 8,9 gekregen.

Life

Naast series doen documentaires het ook heel goed op Netflix, waar Life een uitstekend voorbeeld van is. Deze natuurdocumentaire heeft om IMDb een rating van maar liefst 9,1 gekregen, dus het is zeker een aanrader. Life bestaat uit in totaal 10 afleveringen en duurt in totaal circa 8 uur. De legendarische Sir David Attenborough laat samen met zijn team van de BBC in de mooie serie de uitdagingen die dieren over de hele wereld iedere dag aangaan zien. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de evolutie en andere onderwerpen.

Breaking Bad

Breaking Bad geldt als één van de beste series ooit, dus Netflix zal maar wat blij zijn dat zij de rechten hebben. Daarnaast is het ook niet vreemd dat Breaking Bad een ontzettend hoge score op IMDb heeft gekregen, het scoort namelijk een 9,5. Breaking Bad gaat over Bryan Cranston. Cranston was een normale scheikundeleraar, totdat hij te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek. Hij besluit om meth te gaan koken en verkopen. Dit doet hij samen met Aaron Paul, één van zijn leerlingen. Langzaam maar zeker wordt hun drugsimperium groter en behoren ze tot de top van de onderwereld in New Mexico.

Narcos

Net als Stranger Things is ook Narcos een Netflix Original. Het gaat over Pablo Escobar, de wereldberoemde drugsbaas. In Narcos wordt getoond hoe het imperium van Escobar in Colombia eruit zag, maar ook wordt getoond hoe hij de handel in cocaïne in de Verenigde Staten vergroot. In de serie van Netflix wordt Escobar gespeeld door Wagner Moura, een Braziliaanse acteur. Twee Amerikanen die de smokkel van Escobar naar de VS moeten zien te stoppen zijn Steve Murphy en Javier Peña. Zij worden gespeeld door respectievelijk Boyd Holbrook en Pedro Pascal.

Friends

Een legendarische serie, dat is Friends zonder twijfel. De sitcom werd in de jaren 90 opgenomen, maar is nog altijd enorm populair. Ook onder de jongeren die destijds nog niet eens geboren waren. Ross, Joey, Chandler, Monica, Phoebe en Rachel spreken nog altijd tot mensen. Netflix zal dan ook blij zijn dat het Friends heeft opgenomen in hun repertoire. Ook de acteurs zullen dit niet erg vinden. De zes castleden verdienen namelijk nog altijd zo’n 20 miljoen dollar per jaar aan herhalingen. Producer Warner Bros strijkt zelfs nog vele malen meer op.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


Redactie account van Almere Nieuws.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.768
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 11.2 ℃
Voelt als 7.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.4 ℃ (07.17 uur)
Hoogst 12.2 ℃ (12.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog