Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Tweetal aangehouden na mishandelen en bespugen conducteur

Tweetal aangehouden na mishandelen en bespugen conducteur

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Twee vrouwen van 18 en 19 jaar uit Almere zijn door de politie aangehouden nadat zij door een conducteur werden aangesproken op het feit dat zij geen mondkapje droegen. De conducteur werd vervolgens mishandeld en bespuugd.

Het incident deed zich voor in een trein in de omgeving van Rotterdam. De vrouwen bleken niet gediend te zijn van het aanspreken door de conducteur, waarna zij de conducteur sloegen en bespuugden. Ook probeerde het tweetal het mondkapje van de conducteur af te pakken.

Gealarmeerde agenten konden de twee vrouwen op station Rotterdam Alexander aanhouden, bij de aanhouding werden de agenten uitgemaakt voor allerlei ziektes. Er is aangifte gedaan voor mishandeling en belediging.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.305
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.7 ℃
Voelt als 13.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 16.5 ℃ (00.10 uur)
Hoogst 16.8 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog