Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

RataPlan in Almere Stad ondergaat flinke metamorfose

RataPlan in Almere Stad ondergaat flinke metamorfose

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Kringloopwinkel RataPlan in Almere Stad heeft een fikse metamorfose ondergaan: door de verhuizing van Keukensale kwam er ruimte vrij op de begane grond - deze ruimte is volledig opgeknapt door RataPlan waardoor nog meer kringloopspullen kunnen worden aangeboden.

RataPlan maakt inmiddels 2,5 jaar deel uit van het winkelaanbod op Markerkant. De vestiging bestond al uit 3 verdiepingen, maar daar is maar liefst 500 m2 aan winkelruimte bij gekomen.

De begane grond heeft een volledige make-over gehad en is tweemaal zo groot geworden. Er is een nieuwe vloer gelegd en de afdelingen zijn opnieuw ingericht. Hierdoor is de winkel overzichtelijker geworden waardoor de klanten beter hun weg kunnen vinden tussen de verschillende productgroepen.

Positieve reacties

Menig klant heeft al een bezoekje gebracht aan de nieuwe winkel en de positieve reacties stromen dan ook binnen. De klanten zijn enthousiast over de vernieuwde uitstraling en de enorme ruimte die de winkel er bij heeft gekregen. Ook de nieuwe presentatie kubussen springen er helemaal uit!

Door de extra ruimte heeft RataPlan daarnaast meer arbeidsplekken kunnen creëren. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een fietsenmaker. Niet alleen RataPlan maar ook de bezoekers zijn hier ontzettend blij mee.

RataPlan doet namelijk meer dan alleen kringloopartikelen aanbieden tegen een mooie prijs. Het kringloopbedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Zij hebben, om welke reden dan ook, een kleinere kans op een reguliere baan, en daarmee ook een kleinere kans om mee te doen in de maatschappij. Dankzij RataPlan krijgen zij een plek waar ze kunnen werken en waar ze zich kunnen ontwikkelen.

Koffiecorner weer open

Sinds begin juni is de koffiecorner weer geopend waardoor klanten tijdens of na het shoppen kunnen genieten van heerlijke koffie en een gebakje. 

"Uiteraard nemen wij, net als in de rest van de winkel, alle richtlijnen van het RIVM in acht. De afstand van 1,5 meter is ook bij ons van kracht", vertelt Nicole Ditz namens RataPlan. In de koffiecorner mogen er maximaal 2 personen aan één tafel zitten of een gezamenlijke huishouding bestaande uit meer personen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.305
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.5 ℃
Voelt als 13.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 16.5 ℃ (00.10 uur)
Hoogst 16.8 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog