Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

15-jarige jongen mishandeld en beroofd in Waterwijk

15-jarige jongen mishandeld en beroofd in Waterwijk

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Een 15-jarige jongen is zondagavond mishandeld en beroofd in de Waterwijk. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie liep de jongen 's avonds over het Pekelmeerpad in de richting van de Bruinvisbrug waar hij drie jongemannen uit de Oranje Pan zag komen en in zijn richting zag lopen. Het drietal liep aan de andere kant van het fietspad.

Eén van de mannen stak het fietspad over en vertelde het slachtoffer dat hij graag zijn bluetoothspeaker wilde zien die aan zijn tas bevestigd zat. De man pakte de speaker van de jongen af en trok zijn pet van zijn hoofd.

Een andere man die ook deel uitmaakte van het drietal, stond op een afstand te kijken. Het slachtoffer liep samen met de man richting de Vleetstraat waar de man zei dat het slachtoffer zijn bluetoothspeaker mocht ruimen met iets anders: op dat moment bood de jongen zijn oordopjes aan waarna de man boos werd en de jongen hard in het gezicht en tegen zijn schouders sloeg. De man ging er vervolgens vandoor.

Signalementen

  • De verdachte is een man van ongeveer 19 jaar oud en 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij heeft een brede neus, donkergetinte huidskleur en een Antiliaans accent. Hij droeg een zwart, grijze muts van het merk 'Stone Island', een rood/zwart geblokte jas en heeft twee gouden hoektanden. Ook had hij twee streepjes in zijn rechterwenkbrauw geschoren.
  • De man die op een afstand stond te kijken is een jongeman van ongeveer 17 jaar en 1.70 meter lang. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een lichtblauw windjack van het merk 'North Face'. Verder droeg hij een zwarte broek en zwarte muts.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.305
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.6 ℃
Voelt als 14.0 ℃
Gemiddeld
Laagst 16.5 ℃ (00.10 uur)
Hoogst 16.8 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog