1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

Terrassen weer open vanaf maandag 1 juni

Entertainment


Alhoewel het advies blijft om zoveel mogelijk de drukte te vermijden, zullen op maandag 1 juni de terrassen weer openen. Die dag is het voor de horeca vanaf 12.00 uur toegestaan om weer gasten te mogen ontvangen.

De anderhalvemeter-regel zal gelden voor een ieder die niet tot hetzelfde huishouden behoort. Voor de terrassen geldt tevens dat reserveren niet verplicht is. Wil je echter binnen zitten? Dan zul je wèl een plekje moeten reserveren.

Meer regels voor 'binnen'

Naast het reserveren van een plekje binnen in de horecagelegenheid, zal het personeel bij entree moeten vragen of de gasten coronagerelateerde klachten hebben. 

Ook mogen er exclusief het personeel slechts 30 gasten in de ruimte aanwezig zijn. Voor personen uit hetzelfde huishouden geldt geen anderhalvemeter-regel, voor anderen (zoals vrienden of collega's) wel.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 02 augustus 2021

11.2 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als 10,5 °C. - meer weer »

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Wo

14 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-