1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Kransen in Almere Haven ter nagedachtenis aan slachtoffers Tweede Wereldoorlog

1 reacties Entertainment

Foto door Bob Friedlander


Maandagochtend om 11.00 uur zijn er ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog kransen neergelegd bij monument De Dolfijn in Almere Haven.

Normaal gesproken worden de kransen neergelegd tijdens de traditionele dodenherdenking 's avonds, maar dat gaat dit jaar vanwege de Coronacrisis niet door.

De kransen werden neergelegd door comité 4/5 mei, Het Rode Kruis en de provincie Flevoland. Ook lagen er al vele bloemen die door onder meer kinderen werden neergelegd.

Virtuele herdenking

Alhoewel de traditionele herdenking maandagavond niet doorgaat, is er wel een virtuele herdenking georganiseerd.

Vanuit het Bos Der Onverzettelijken wordt er maandagavond een programma gemaakt dat live via internet te volgen is. Het programma start om 19.25 uur en is ook te volgen via Almere Nieuws vanaf 19.20 uur.

De Dodenherdenking op De Dam in Amsterdam vindt maandagavond plaats met verschillende aanpassingen. Zo zal er geen publiek bij aanwezig zijn.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Ria Steen Meerlant op maandag 04 mei 2020 om 17.08 uur
Heb ze vanmiddag zien liggen. Stond er even bij stil.🕯🙏
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only