Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

VMCA ontvangt 600 mondkapjes voor vrijwilligers in Almere

VMCA ontvangt 600 mondkapjes voor vrijwilligers in Almere

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De VMCA, de Almeerse organisatie voor mantelzorg, heeft in totaal 600 mondkapjes ontvangen zodat de aangesloten vrijwilligers zoveel mogelijk hun werk kunnen blijven doen. De mondkapjes zijn gemaakt door in totaal 30 naaisters en 20 overige vrijwilligers.

De VMCA is ontzettend blij met de mondkapjes. Jolien Hoek, directeur van de VMCA: “Wij zijn aan het onderzoeken hoe onze vrijwilligers op termijn weer aan de slag kunnen en hebben voor hen handgel en handschoenen beschikbaar. De mondkapjes zijn daar een hele mooie aanvulling op. Wij doen er alles aan om onze vrijwilligers zo veilig mogelijk te laten werken wanneer zij op termijn weer mensen gaan bezoeken en begeleiden”.

De mondkapjes bieden geen bescherming tegen corona, maar zorgen ervoor dat mensen die mogelijk ongemerkt het coronavirus bij zich dragen minder snel anderen besmettenwanneer zij persoonlijk contact met mensen hebben.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.187
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 15.8 ℃
Voelt als 12.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.2 ℃ (03.39 uur)
Hoogst 17.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog