Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Nu ook drive-thru voor pannenkoeken in Almere

Nu ook drive-thru voor pannenkoeken in Almere

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Naast de drive-thru's van onder meer fastfoodketens als McDonald’s en KFC, is er nu ook een drive-thru voor pannenkoeken in Almere.

Restaurant Smullen & Spelen in Nobelhorst biedt klanten aan om telefonisch hun bestelling door te geven waarna zij hun bestelling korte tijd later bij de drive-thru kunnen afhalen om thuis op te eten. Ook andere snacks en complete gerechten zijn te bestellen.

Als gevolg van het Coronavirus hebben vele restaurants aanpassingen doorgevoerd en richten zich onder meer op het afhalen en bezorgen van maaltijden.

Ook Pathé Thuis speelt goed in op de maatregelen: zij bieden thuiszittend Nederland iedere dag een gratis film aan via een kortingcode op social media.


[Ad] Laten weten dat je aan iemand denkt of ben je juist trots op iemand in deze bijzondere tijden? - Klik hier om diegene een hart onder de riem te steken met een kaartje!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.187
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 17.5 ℃
Voelt als 14.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.2 ℃ (03.39 uur)
Hoogst 17.6 ℃ (09.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog