Woensdag 19 januari 2022
-1.3 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Groot onderzoek na schietpartij in Filmwijk

1 reacties 112 Filmwijk


De politie is een groot onderzoek gestart na een schietpartij aan de Hollywoodlaan in de nacht van donderdag op vrijdag. Mogelijk zou er vrijdagavond nog een schietpartij hebben plaatsgevonden.

Donderdagnacht werden en schoten gelost op één van de woningen waarna de straat werd afgezet voor onderzoek, voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht en zijn er geen slachtoffers gevallen.

De politie heeft beide incidenten in onderzoek waarbij onder meer wordt gekeken of de incidenten verband houden met elkaar.


Tags bij dit artikel: Filmwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Filmwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Shrihan Vlaanderen-Elbakry op maandag 20 april 2020 om 07.46 uur
M Salman Qari ik volg trouwens ook Almere nieuws 🤔
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!