Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Kappers sluiten hun deuren om verspreiding Coronavirus tegen te gaan

Kappers sluiten hun deuren om verspreiding Coronavirus tegen te gaan

Verschillende kapperszaken hebben maandagmiddag hun deuren gesloten als maatregel tegen het Coronavirus. Dat meldt Kappersunited, waar vele grote kappersbedrijven bij zijn aangesloten.

Onder meer de vestigingen van Hizi Hair, Yes! Kapsalons en TEAM Kappers hebben voorlopig hun deuren gesloten: de maatregel is volgens Kappersunited door het gehele land van kracht.

Het besluit om de kapsalons te sluiten, is ingegeven door de razendsnelle verspreiding van het coronavirus en de sterke toename van het aantal slachtoffers in Nederland. Haarstylisten en klanten zijn hierdoor uitermate ongerust. Tegelijkertijd worden de richtlijnen van het RIVM voor de kappersbranche niet goed begrepen.

"We kunnen de mensen op dit moment simpelweg niet meer geruststellen", aldus Merel Venneman, woordvoerder van Kappersunited. "Om die reden hebben wij besloten om per direct onze kapsalons tot nader order te sluiten."

Sommige zelfstandige kapperszaken in Nederland die niet zijn aangesloten bij Kappersunited houden ook hun deuren gesloten, zo ook in Almere.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.3 ℃
Voelt als 3.8 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog