Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Domino's Pizza bakt kosteloos tweehonderd pizza's voor Almeerse zorgverleners

Foto: De pizzabakkers aan het werk

Domino's Pizza bakt kosteloos tweehonderd pizza's voor Almeerse zorgverleners

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De vestigingen van Domino's Pizza aan de Cinemadreef in Almere Stad en Makassarweg in Almere Buiten hebben donderdag de handen ineen geslagen met een hartverwarmende actie: het personeel besloot om in totaal tweehonderd pizza's te bakken voor de zorgverleners in het Flevoziekenhuis.

"Wij zijn trots op de zorgverleners. Veel van deze toppers moeten tijdens de Coronacrisis overwerken en maken lange dagen. Wanneer zij 's avonds dan nog even boodschappen willen doen, zijn de schappen al nagenoeg leeg door diegenen die hamsteren. Wij vinden dit vervelend voor hen en bieden de zorgverleners daarom graag een pizza aan", vertelt Jeffrey van Domino’s Pizza.

De eerste honderd pizza’s werden rond het middaguur gebracht. De andere honderd pizza’s waren bestemd voor de zorgverleners die rond het avonduur aan het werk waren.

De eerste lading pizza's die bijna gereed waren om te bezorgen bij het ziekenhuis.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 9.6 ℃
Voelt als 9.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.0 ℃ (04.33 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog