Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Flevoziekenhuis heeft nu aparte Corona-afdeling

Flevoziekenhuis heeft nu aparte Corona-afdeling

Het Flevoziekenhuis in Almere Stad heeft een eigen Corona-afdeling ingericht waar plek is voor 52 patiënten. Daarmee zegt het ziekenhuis goed voorbereid te zijn op een eventuele toename van patiënten bij wie het Coronavirus wordt vastgesteld.

Inmiddels liggen er 5 patiënten in isolatie waarbij het Coronavirus is vastgesteld. Ook liggen er 13 patiënten bij wie er nog testresultaten worden verwacht.

Controle bij ingang

Bij de ingang van het Flevoziekenhuis wordt aan bezoekers gevraagd of zij klachten hebben als hoesten, verkoudheid, koorts en keelpijn.

Wanneer bezoekers dergelijke gezondheidsklachten hebben, worden zij doorverwezen naar de 'Corona-afdeling’. Bij de Corona-afdeling zullen vervolgens beschermende maatregelen worden getroffen.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.6 ℃
Voelt als 4.6 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog