Het Flevoziekenhuis in Almere Stad heeft een eigen Corona-afdeling ingericht waar plek is voor 52 patiënten. Daarmee zegt het ziekenhuis goed voorbereid te zijn op een eventuele toename van patiënten bij wie het Coronavirus wordt vastgesteld.

Inmiddels liggen er 5 patiënten in isolatie waarbij het Coronavirus is vastgesteld. Ook liggen er 13 patiënten bij wie er nog testresultaten worden verwacht.

Controle bij ingang

Bij de ingang van het Flevoziekenhuis wordt aan bezoekers gevraagd of zij klachten hebben als hoesten, verkoudheid, koorts en keelpijn.

Wanneer bezoekers dergelijke gezondheidsklachten hebben, worden zij doorverwezen naar de 'Corona-afdeling’. Bij de Corona-afdeling zullen vervolgens beschermende maatregelen worden getroffen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (8)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Veronica D. Helsloot op woensdag 18 maart 2020 om 18.49 uur Hoop op een goed herstel van de 18 patiënten! Heel veel sterkte


avatar

Geplaatst door Gamze Yigitsoy op woensdag 18 maart 2020 om 20.57 uur Derya Der52 maar? Voor aaaal dat belastinggeld 🤣


avatar

Geplaatst door Jennie Scheltens - Recourt op woensdag 18 maart 2020 om 18.24 uur Goed bezig! Geweldig wat jullie doen 👏🏻


avatar

Geplaatst door Louise van Rossum op donderdag 19 maart 2020 om 01.01 uur Blijf zo veel mogelijk thuis! Ga niet “ gezellig shoppen “ met elkaar, haal de boodschappen alleen!


avatar

Geplaatst door Claudia Ugoeze op woensdag 18 maart 2020 om 20.06 uur Sterkte voor iedereen , hopelijk op snel herstel. En een hart onder de riem voor al het verplegend personeel die het toch maar allemaal voor ons doen. Zij steken hun nek uit voor ieder mensen leven met hart en ziel. Trots op onze helden in wat voor vorm dan ook❤️🙏


avatar

Geplaatst door Lies Zwaan op woensdag 18 maart 2020 om 18.19 uur Respekt voor jullie allemaal ❤🍀 en sterkte en beterschap voor de patiënten.


avatar

Geplaatst door Marijke En Ton Van Hamersveld op woensdag 18 maart 2020 om 19.45 uur Hoop op een goed herstel van de patiënten en respect voor het verplegend personeel en sterkte voor iedereen


avatar

Geplaatst door Tjeerd Herrema op donderdag 19 maart 2020 om 09.34 uur Enorme waardering voor hen die in de frontlinie werken, hopelijk is de capaciteit genoeg om de piek die de komende weken gaat komen op te vangen.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336