Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerder (48) besmet met Corona-virus

Almeerder (48) besmet met Corona-virus

Een 48-jarige man uit Almere is besmet met het Corona-virus. De man keerde onlangs terug uit Iran (risicogebied) en meldde zich afgelopen dinsdag bij het Flevoziekenhuis.

Op het moment dat de man zich meldde, is direct het protocol gevolgd in het ziekenhuis waarbij de man in strikte isolatie verbleef op een éénpersoonskamer met sluis. De man had zeer beperkte mogelijkheden tijdens de isolatie.

Zorgverleners droegen beschermende kleding om de man te behandelen.

Geen risico voor patiënten

Het Flevoziekenhuis benadrukt dat er géén verhoogd risico is geweest voor andere patiënten, medewerkers of bezoekers.

Inmiddels heeft de man het Flevoziekenhuis verlaten en verblijft in thuisisolatie, wat betekent dat hij thuis moet blijven gedurende de tijd dat hij besmet is met het Corona-virus.

De partner van de man heeft geen klachten, maar blijft tijdens de isolatie van de man ook thuis.

Contactonderzoek

Een contactonderzoek door de GGD is inmiddels afgerond. Alle contacten waar de man sinds zijn terugkomst uit Iran contact mee heeft gehad, zijn in beeld gebracht. De contacten worden voortdurend gemonitord.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.2 ℃
Voelt als 4.1 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog