Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Vermist: politie zoekt 10-jarige jongen in Landgoederenbuurt

Vermist: politie zoekt 10-jarige jongen in Landgoederenbuurt

De politie is dinsdagochtend op zoek naar de 10-jarige Finley Perks uit Landgoederenbuurt. Volgens de politie is de jongen weggelopen vanaf de Schothorststraat.

Finley is 1.35 meter lang, heeft een slank postuur en kort, blond haar. Hij draagt een blauwe jas, blauwe broek en blauwe Adidas-schoenen.

Een ieder die Finley ziet, wordt gevraagd om de politie te bellen. Onder meer is er een Burgernet-actie gestart.

Update 10.00 uur: De jongen blijkt te zijn weggelopen vanuit de Schothorststraat, niet uit de Bouwmeesterbuurt zoals de politie eerder meldde.

Update 11.38 uur: De jongen is nog niet terecht. Alhoewel de Burgernet-actie is beëindigd, zet de politie de zoekactie voort.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.1 ℃
Voelt als 3.9 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog