Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Almeerse Scholen Groep stuurt brief over Corona-maatregelen naar ouders

Impressiefoto

Almeerse Scholen Groep stuurt brief over Corona-maatregelen naar ouders

De Almeerse Scholen Groep (ASG) heeft ouders zaterdag een brief gestuurd met daarin een aantal maatregelen omtrent het Corona-virus.

In de brief, die is doorgestuurd naar onze redactie, valt te lezen dat leerkrachten samen met de leerlingen vaker hun handen zullen gaan wassen en dat er papieren doekjes beschikbaar komen om de neus in te snuiten en handen mee af te drogen. 

Zodra een kind enigszins griepverschijnselen vertoond, wordt er onmiddellijk contact gezocht met de ouders met het verzoek hun kind op te halen van school. Ook leerkrachten met griepverschijnselen moeten thuis blijven. 

Tot slot worden er in alle klassen posters opgehangen met de verscherpte hygiëneregels.

Bekijk hieronder de brief of klik hier om te vergroten:

-


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.4 ℃
Voelt als 3.9 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog