Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Aangetroffen menselijke resten in Waterwijk blijken van vermiste man

Aangetroffen menselijke resten in Waterwijk blijken van vermiste man

De menselijke resten die vorige week donderdag werden aangetroffen tijdens graafwerkzaamheden aan het Madisonpad, blijken van een vermiste man. 

De 37-jarige man, Shahzad Iqbal, was in juni 2017 als vermist opgegeven. Voor het laatst werd hij gezien in Lelystad en was opweg naar zijn woonplaats Almere.

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de man en roept hen op contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Shahzad Iqbal


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.2 ℃
Voelt als 4.1 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog