Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Politie zoekt Youssef Ben Hamou (25) na dodelijke schietpartij Stadhuisplein

Politie zoekt Youssef Ben Hamou (25) na dodelijke schietpartij Stadhuisplein

De politie is dringend op zoek naar de voortvluchtige Youssef Ben Hamou (25). De Amsterdammer wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij die een 35-jarige man het leven kostte.

Het incident, op 21 december 2019 in een appartement aan het Stadhuisplein, betrof vermoedelijk een drugsdeal die uit de hand liep. 

De politie gaat ervan uit dat er twee daders waren en heeft inmiddels één verdachte aangehouden, een man van 20 uit Amsterdam. De tweede verdachte is Ben Hamou, maar hij is nog altijd voortvluchtig.

Signalement

Ben Hamou is geboren op 8 december 1994 en is ongeveer 1.74 meter lang. Hij is vrij tenger gebouwd, heeft van nature zwart haar, is een geoefend vechtsporter en mogelijk vuurwapengevaarlijk.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is het mogelijk om online een tip door te geven.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.6 ℃
Voelt als 4.6 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog