Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Starbucks geopend in Almere Centrum

Starbucks geopend in Almere Centrum

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Zaterdag is de nieuwe vestiging van Starbucks geopend in Almere Centrum. De koffieketen is gevestigd aan de Schutterstraat.

De eerste honderd klanten ontvingen bij hun bezoek een herbruikbare koffiebeker. De eerste vestiging van Starbucks werd in 2007 geopend, inmiddels kent ons land tientallen vestigingen waaronder op stations en Schiphol.

Eerder werd de opening door Starbucks uitgesteld, omdat de inrichting niet op tijd kon worden verscheept naar Almere. Volgens Starbucks was deze vertraging te danken aan het feit dat er in korte tijd wereldwijd veel nieuwe vestigingen worden geopend.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.4 ℃
Voelt als 7.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.2 ℃ (03.50 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog