Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Redactieblog

Nieuw: ontvang berichten via Messenger bij belangrijk nieuws!

Nieuw: ontvang berichten via Messenger bij belangrijk nieuws!

In de nacht van dinsdag op woensdag is er hard gewerkt aan een nieuwe functie op Almere Nieuws. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor het ontvangen van berichten via Messenger bij belangrijk nieuws!

Het is natuurlijk geheel gratis en aanmelden hiervoor is eenvoudig. Ook kun je op elk gewenst moment je voorkeuren weer wijzigen.

Je kunt er voor kiezen om berichten te ontvangen bij belangrijk nieuws als vermissingen, weerwaarschuwingen en om nog een extra service te bieden kun je ook een bericht ontvangen bij een nieuwe winactie. Zo mis je nooit meer een kans op een prijs!

Aanmelden

Aanmelden kan door '#aanmelden' te versturen via Messenger aan Almere Nieuws. Vervolgens ben je aangemeld voor het ontvangen van berichten. Ontvang je niet direct automatisch een berichtje terug? Probeer je dan nogmaals aan te melden.

Om het nog gemakkelijker te maken kun je op de oranje button klikken waarna een chatgesprek met Almere Nieuws op Facebook opent. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 9.903
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

#HeelHollandPuzzelt

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 3

door Ebru UmarDo 02 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 2

door Ebru UmarWo 01 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 1

door Ebru UmarDi 31 maart 2020

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 13.5 ℃
Voelt als 13.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.8 ℃ (06.32 uur)
Hoogst 13.5 ℃ (10.09 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog