Woensdag 19 januari 2022
-1.3 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Maaltijdbezorger beroofd in Waterwijk

4 reacties 112 Waterwijk


Donderdagavond is een 27-jarige maaltijdbezorger het slachtoffer geworden van een straatroof in Waterwijk. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie reed de maaltijdbezorger rond 21.15 uur met zijn scooter op de Waalstraat. Eenmaal te zijn gestopt bij het afleveradres, verschenen er vanuit een steeg twee jongens waarna het slachtoffer werd bedreigd met een mes en vervolgens werd beroofd van zijn bezittingen.

De straatrovers zijn vervolgens weer weggevlucht via de steeg waar zij vandaan kwamen. Een zoekactie door de politie leidde niet tot aanhoudingen.

Signalementen

Van één straatrover is er een signalement bekend: het betreft een man met lichtgetinte huidskleur in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, 1.80 meter lang en een mager postuur. Hij was volledig in het donker gekleed met een donkere joggingsbroek en zwarte sportschoenen. Hij droeg gezichtsbedekking tot onder zijn ogen.

Verder droeg deze verdachte een dunne, donkere halflange jas met capuchon waarvan het bovenste deel vermoedelijk donkergroen.

Van de tweede straatrover is geen signalement bekend. Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Waterwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Waterwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Corrie Kolsteeg-Belderink op zaterdag 15 februari 2020 om 00.05 uur
Het kan alleen maar in Almere, criminele stad eerste klas.
user
Geplaatst door Hans V D Meij op vrijdag 14 februari 2020 om 23.27 uur
Hét houd niet op veel zwaarder straffen
user
Geplaatst door Ciska de Vries op vrijdag 14 februari 2020 om 22.18 uur
Harder aan pakken dat tuig niet zo soft
user
Geplaatst door Ingrid Elise op vrijdag 14 februari 2020 om 22.14 uur
Jemig Monique....houdt niet op
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!