Genomineerden voor 'Conciërge van het jaar 2019' bekend
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Genomineerden voor 'Conciërge van het jaar 2019' bekend

Genomineerden voor 'Conciërge van het jaar 2019' bekend

D66 Almere heeft de drie genomineerden bekend gemaakt die strijden om de titel 'Conciërge van het jaar 2019': Hans Lonnee (OBS De Ontdekking), Irma Schwab (IKC De Aquamarijn) en Ronny Ploeger (Het Taalcentrum) maken kans op de titel. 

"Deze drie kanjers staken er met kop en schouders bovenuit. Ook dit jaar waren we weer zeer geraakt door de vele liefdevolle steunbetuigingen", aldus Sven van der Burg, D66-raadslid.

Leerlingen, docenten, directeuren en ouders hebben zich het vuur uit de sloffen gemaild om hun favoriete conciërge onder de aandacht te brengen. Volgens Van der Burg worden alle nominaties door D66 nauwkeurig gelezen en beoordeeld op verschillende aspecten: "Originaliteit, treffende typeringen en rake woorden vallen daarbij direct op. Het gaat om de inhoud, niet om de hoeveelheid nominaties."

In het zonnetje

Een kleine bloemlezing uit de inzendingen lopen volgens Van der Burg uiteen: "We zouden ons geen raad weten zonder deze persoon", "Onze conciërge is goud waard voor onze school" en "Deze conciërge is de ongekroonde koning van onze school" zijn onder meer motiveringen van de inzendingen.

Conciërges vervullen een onmisbare rol binnen de school en zijn belangrijk voor zowel leerlingen als docenten, zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren.

Met deze verkiezingen zet D66 Almere deze sleutelfiguren in het zonnetje. Komende vrijdag wordt de prijs uitgereikt aan de winnende conciërge op de school.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.1 ℃
Voelt als 2.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)