[Foto's] Koning Willem-Alexander bezoekt Almere
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

[Foto's] Koning Willem-Alexander bezoekt Almere

[Foto's] Koning Willem-Alexander bezoekt Almere

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag een werkbezoek gebracht aan Almere. Op het stadhuis werd de koning ontvangen door burgemeester Weerwind waarna hij een bezoek bracht aan de Academie van de Stad.

De Academie van de Stad laat studenten meedenken over grootstedelijke vraagstukken. In ruil voor het meedenken, verdienen zij studiepunten voor hun opleiding.

De Academie van de Stad begon in 2008 met 5 projecten in Amsterdam en is inmiddels ook actief in Almere, Utrecht, Amersfoort en Haarlem. De projecten richten zich op duurzaamheid, digitalisering en participatie.

-

-

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.4 ℃
Voelt als 3.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)