Komende woensdag: nieuwjaarsduik in Almere Haven
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Komende woensdag: nieuwjaarsduik in Almere Haven

Komende woensdag: nieuwjaarsduik in Almere Haven

Op woensdag 1 januari vindt op het Surfstrand in Almere Haven de 35e editie van de Nieuwjaarsduik plaats. Het startschot zal om 12.00 uur worden gegeven door burgemeester Weerwind.

In de kantine van de naastgelegen windsurfvereniging kan worden omgekleed en is er na afloop van de nieuwjaarsduik erwtensoep, warme glühwein en warme chocolademelk aanwezig. Na de duik worden er tevens duikdiploma's en Unox-mutsen uitgedeeld.

Durf je het zelf niet aan om het koude water te trotseren? Dan ben je van harte welkom om de duikers aan te moedigen vanaf de zijlijn.


[Ad] Wil je tips om je zorgverzekering voor volgend jaar te kiezen? Lees dan de nieuwe column van Max!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.4 ℃
Voelt als 3.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)