Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Kerstmarkt op het Buitenhout College

Kerstmarkt op het Buitenhout College

Op woensdag 18 december wordt er op het Buitenhout College aan de Ambonstraat in Almere Buiten een kerstmarkt gehouden.

Dit jaar staat de kerstmarkt in het teken van het goede doel waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan stichting Kanjerwens: deze stichting vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 17 jaar die lijden aan een ernstige ziekte of chronische aandoening.

Leerlingen van het Buitenhout College hebben dit jaar hun eigen mini-onderneming opgericht die zij tijdens de kerstmarkt aan u presenteren. Bij de mini-ondernemingen zijn ook verschillende producten te koop. De kerstmarkt is geopend van 13.30 tot 15.30 uur en is gratis toegankelijk.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.9 ℃
Voelt als 1.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog