Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Kerstbingo op zondag 22 december!

Kerstbingo op zondag 22 december!

Op zondag 22 december vindt onze jaarlijkse Kerstbingo plaats! Samen sluiten wij het jaar af met een bingo bestaande uit zes rondes, je maakt kans op in totaal zo'n 40 prijzen welke gericht zijn op de feestdagen en het nieuwe jaar.

Ook zal de locatie worden omgetoverd in heuse kerstsferen. De bingo start om 15.00 uur en is naar verwachting rond 17.30 uur ten einde. Wil je blijven eten? Dan kun je genieten van een halve kip-menu inclusief patat voor slechts 8,50 euro.

Meer informatie over de bingo / reserveren? Klik hier.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.4 ℃
Voelt als 1.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog