Krezip, Kensington en Snelle op Strandfestival ZAND 2020
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Krezip, Kensington en Snelle op Strandfestival ZAND 2020

Krezip, Kensington en Snelle op Strandfestival ZAND 2020

Strandfestival ZAND heeft dinsdag de eerste namen bekendgemaakt van de dertiende editie van het zomerfestival. Op zaterdag 22 augustus 2020 staan onder meer Krezip en Kensington op het strand van Almere. Ook Snelle en Kraantje Pappie treden op.

De presentatie is opnieuw in handen van de Radio 538 dj's Coen & Sander. In een later stadium worden meer namen bekendgemaakt voor de andere podia.

Populairste artiest

Kraantje Pappie bleek vorig jaar de populairste artiest op de zonnige twaalfde editie van ZAND en is daarom teruggevraagd met zijn nieuwe festivalshow. Ook voor Snelle is ZAND bijzonder: het festival boekte hem als eerste voor een optreden met zijn live band. De jonge rapper die momenteel vrijwel elke hitlijst domineert zal een speciale festival-set ten gehore brengen met zijn hits.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo'n 25.000 bezoekers. De kaartverkoop is inmiddels gestart.


[Ad] Volg jij Almere Nieuws al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.6 ℃
Voelt als 4.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)