Zaterdag 23 november: intocht van Sinterklaas in Almere Buiten
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Zaterdag 23 november: intocht van Sinterklaas in Almere Buiten

Zaterdag 23 november: intocht van Sinterklaas in Almere Buiten

Op zaterdag 23 november brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum in Almere Buiten! Die dag wordt de goedheiligman om 12.00 uur ontvangen door wethouder Van Garderen op het podium op het Globeplein.

Sinterklaas blijft de hele middag in Buitenmere in het gezelschap van diverse Pietenbands die leuke meezingdeuntjes spelen.

Ook zijn er verschillende dansoptredens en kunnen kinderen van 11.00 tot 16.00 uur op het Noordeindeplein sjoelen met pepernoten en een coole Sint Kleurplaat maken.


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.0 ℃
Voelt als 3.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)