1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Straatrover aangehouden in Bouwmeesterbuurt

2 reacties 112 Bouwmeesterbuurt


De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een straatrover aangehouden na een straatroof aan de JTP Bijhouwerstraat. 

Volgens de politie liep het 17-jarige slachtoffer die nacht in de straat toen hij door de verdachte werd vastgegrepen. Onder bedreiging van een mes werd hij beroofd van zijn telefoon en sieraden.

Eenmaal thuis belde de jongen de politie die op basis van het signalement alsnog de verdachte heeft kunnen aanhouden. De zaak is in onderzoek. 


Tags bij dit artikel: Bouwmeesterbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Bouwmeesterbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Michel Brouwer op donderdag 05 september 2019 om 19.00 uur
En snel weer naar huis sturen met een stevig “foei” en een draai om zijn oren. Kan hij weer van zijn uitkering genieten en even uitrusten voor zijn volgende “klus”.
user
Geplaatst door Brain Kanhai op vrijdag 30 augustus 2019 om 22.01 uur
Shivanie Karia veilig toch?
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

4.5 °C

Lichte motregen, temperatuur voelt aan als 1,9 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only