De politie is zondagmiddag uitgerukt naar de Poldermolenweg waar uiteindelijk drie personen zijn aangehouden met behulp van een politiehond en wapenstok.

Volgens de politie kwam er rond 17.10 uur een melding binnen over een conflict tussen een aantal personen: één van die personen zou met een vuurwapen hebben gedreigd.

Agenten die op de melding af kwamen, hebben ter plaatse een 18-jarige man aangehouden. Op het moment dat de agenten met de verdachte wegreden, ontstond er een opstootje tussen agenten en buurtgenoten.

Artikel gaat hieronder verder

Om de situatie onder controle te krijgen, waren agenten genoodzaakt een wapenstok te trekken. Twee mannen zijn aangehouden voor belemmering, één van de mannen werd door een politiehond in zijn arm gebeten.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (7)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Deborah Van Diest op zondag 21 april 2019 om 21.54 uur Raymon Zegikniet dit was het dus waarvoor al die politie daar stond


avatar

Geplaatst door Kitty Schluter op zondag 21 april 2019 om 23.07 uur Debbie Bergsma vandaar al die sirenes.


avatar

Geplaatst door Willy Hillegers op zondag 21 april 2019 om 21.46 uur Hmmmm wat raar toegang gewijgerd als ik er op klik heel vreemd!!!!


avatar

Geplaatst door Jennifer Peerdeman op zondag 21 april 2019 om 23.45 uur Rosytha Bulten Marco Snelting dit was het dus


avatar

Geplaatst door Joke Joanna van der Lingen op zondag 21 april 2019 om 21.46 uur Gewoon weer ouderwets de lange lat er over


avatar

Geplaatst door Valkenburg Ron op zondag 21 april 2019 om 21.48 uur Lekker zo een opstootje met pasen .. Ruzie om de paaseieren? Verkeerde plattegrond bij de paas & ei zoektocht? Maar het kan in Almere. Jammer dat het zo kan escaleren. Regenbuurt was rustig!


avatar

Geplaatst door Regina van Oorschot op maandag 22 april 2019 om 08.56 uur Sander - ter info


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.