Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Maandagmiddag is er een stroomstoring ontstaan in de Faunabuurt. Dat meldt Liander.

Volgens Liander is de stroom uitgevallen aan onder meer de Buffelstraat, Giraffeweg, Kameleonstraat, Lamastraat, Leguaanstraat, Tapirstraat en de Salamanderstraat. Een monteur is onderweg om de storing te verhelpen.

Update 20.20 uur

Volgens Liander duurt het verhelpen van de storing langer dan verwacht, daarom is de eindtijd van de storing verlengd van 18.30 uur naar 21.00 uur. Ook zal er tijdelijk gebruik worden gemaakt van een aggregaat.

Artikel gaat hieronder verder

In totaal 220 aansluitingen zitten nog zonder stroom.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432