1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Busbaan bij Stripheldenbuurt op de schop vanwege verzakkingen

112 Stripheldenbuurt


Als gevolg van verzakkingen op de busbaan in de Stripheldenbuurt is er een groot hoogteverschil ontstaan met het brugdek. De gemeente start komende maandag met werkzaamheden om het asfalt te herstellen.

Zo gaat de gemeente bij de Jaap Vegterbrug en Fiep Westendorpbrug de stootpalen weer verhogen en zal het hoogteverschil over een grotere afstand weer op hoogte worden gebracht.

Fietsverkeer gestremd

Volgens de gemeente moeten vanwege de verzakkingen ook de aansluitende fietspaden bij de Fiep Westendorpbrug worden verhoogd.

"Hierdoor is er ongeveer gedurende twee weken geen fietsverkeer mogelijk over de brug", aldus een woordvoerder van de gemeente. Het fietsverkeer zal worden omgeleid.


Tags bij dit artikel: Stripheldenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Stripheldenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.7 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,1 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only