1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

Minderjarige aangehouden in onderzoek naar beschieten woning Seizoenenbuurt

112 Seizoenenbuurt

Foto door politie


De politie heeft maandagavond een 16-jarige jongen uit Amsterdam aanehouden op verdenking van betrokkenheid bij het beschieten van een woning aan de Maandagstraat.

Het incident deed zich voor op zaterdag 31 maart vorig jaar waarbij meerdere kogels werden afgevuurd op een woning. Niemand raakte gewond.

Al eerder wist de politie twee andere verdachten aan te houden. De politie vermoedt dat de 16-jarige jongen de schutter is, hij zit nog vast voor verder onderzoek.


Nieuw - tags bij dit artikel: Seizoenenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Seizoenenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 02 augustus 2021

13.2 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,6 °C. - meer weer »

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Wo

14 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-