1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Steekpartij in Indischebuurt

112 Indischebuurt


In de nacht van woensdag op donderdag is een man gewond geraakt bij een steekpartij aan de Tempo Doeloestraat in Almere Buiten.

Volgens de politie kwam er iets na mindernacht een melding binnen over hard geschreeuw waarbij een Volkswagen Passat hard zou zijn weggereden.

Toegesnelde agenten deden onderzoek in de straat. Later die nacht meldde zich het slachtoffer welke zich al had laten behandelen in het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Indischebuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Indischebuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only