1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

Seizoenenbuurt is trots op hun pakketbezorger: Mo krijgt 532 euro aan VVV-bonnen

Entertainment Seizoenenbuurt

Foto: Facebook


Een bijzonder mooi gebaar: pakketbezorger Mo welke elke dag met zijn witte bestelbus door de Seizoenenbuurt rijdt om pakketjes af te leveren, is verrast met een cadeau welke is aangeboden namens de hele buurt.

Het initiatief voor de bijzondere waardering ontstond door het plaatsen van een Facebookbericht waarin men het vooral eens was met het feit dat alles in het honderd loopt wanneer Mo er niet zou zijn. 

VVV-bonnen

Er werd door 111 buurtbewoners in totaal 532 euro ingezameld waar vervolgens een cadeau van werd gekocht. Naast een mooie bos bloemen en kaart met alle namen van de donateurs ontving de pakketbezorger VVV-bonnen waar het restbedrag op is gestort zodat hij zelf wat moois kan kopen. 

Naast de gezamenlijke kaart werden er ook nog vele kaarten geschreven waarin buurtbewoners hun dank uiten voor de dagelijkse inspanning van Mo. De pakketbezorger was sprakeloos toen hij door buurtbewoners werd binnengevraagd en daar werd verrast met het buurtcadeau. 

[img caption=-]http://www.almere-nieuws.nl/media/images/1028061467531258979.jpg[/img]


Nieuw - tags bij dit artikel: Seizoenenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Seizoenenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 02 augustus 2021

12.4 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als 11,7 °C. - meer weer »

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Wo

14 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-