Wie mag zich de Conciërge van het jaar 2018 noemen? D66 Almere organiseert jaarlijks de verkiezing om extra aandacht te geven aan deze groep medewerkers van scholen - er kan weer worden genomineerd!

"Conciërges zijn heel belangrijk voor leerlingen en docenten. Zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren. Met deze verkiezingen zetten we deze sleutelfiguren graag in het zonnetje", vertelt Michael Busby (raadslid D66).

D66 Almere organiseert de verkiezingen voor de zesde keer. Eerdere winnaars van deze eervolle titel zijn Heiko van de Wal van Sterrenschool de Ruimte (2017), John Hinten van de Vrije School Raphael (2016), Ed van Beek van de basisschool Aurora (2015), Ron, Bertus en Simon van Stad College (2014) en Dragan Ziza van de KBS 't Zonnewiel (2013).

Groot feest

"Ieder jaar ontvangen we mooie verhalen en hartverwarmende steunbetuigingen uit de hele stad," vertelt Busby. "De uitreiking van de grote beker vindt plaats op de school en is één groot feest. De hele school leeft mee naar het moment dat de winnaar bekend gemaakt wordt. Aarzel daarom niet en vertel ons waarom jouw conciërge moet winnen!"

Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen. Tweede Kamerlid en onderwijswoordvoerder Paul van Meenen reikt de prijs uit aan de winnende conciërge op vrijdag 8 februari 2018.

Nomineren is mogelijk tot 24 januari door een e-mail te sturen aan Martine van Bemmel (mevanbemmel@almere.nl).


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336