De politie heeft zondagavond drie mannen aangehouden die op de Vaartsluisweg met drie nep-vuurwapens liepen. De wapens waren niet van echt te onderscheiden.

Volgens de politie kwam er rond 19.00 uur een melding binnen over drie mannen met een vuurwapen: zij waren in een auto gestapt en reden weg. De politie die het drietal tegemoet kwam rijden praatte de mannen vervolgens het voertuig uit via een zogeheten uitpraatprocedure.

De mannen van 20, 23 en 31 jaar afkomstig uit Almere zijn aangehouden en zitten nog vast. Drie nep-vuurwapens en de auto zijn in beslag genomen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342