1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

[Update] Stille tocht georganiseerd voor dodelijk slachtoffer van schietpartij in Verzetswijk

112 Verzetswijk


Vrienden en familie van de dinsdagavond overleden Sabri Mansour (20) organiseren op vrijdag 2 maart een stille tocht. De 20-jarige Almeerder werd eerder op de dinsdagavond in een woning aan de Kapitein de Langestraat neergeschoten en overleed later in het ziekenhuis.

"In eerste instantie organiseren wij de stille tocht natuurlijk om Sabri te herdenken. Ook willen wij met de stille tocht aandacht vragen voor het zinloze en jeugdelijke geweld. Buiten het feit dat niemand met een wapen rond hoort te lopen, hebben de verdachten een leeftijd waarvan je schrikt dat zij met een wapen rondlopen", vertelt een vriend van de overleden jongeman aan Almere Nieuws.

Vrienden en familie van Sabri kunnen het niet bevatten dat het leven van de jongeman plots werd ontnomen.

Aanhoudingen

Na de fatale schietpartij kon de politie direct twee verdachten aanhouden. Een derde verdachte meldde zich in de nacht van dinsdag op woensdag zelf bij de politie.

Alle drie de verdachten komen uit Almere en hebben een leeftijd van 17, 19 en 20 jaar oud.

Stille tocht

De stille tocht wordt op vrijdag 2 maart georganiseerde en start om 19.00 uur. Er wordt gevraagd aan deelnemers van de stille tocht om zichzelf vooraf aan te melden via een aangemaakt evenement op Facebook zodat er een beeld gevormd kan worden van de hoeveelheid deelnemers.

Route

De stille tocht begint aan de Havenkom om 19.00 uur nabij het kruispunt bij Fair Play Casino / voormalig grandcafé De Havenkom waar via de Kruisstraat en de Kerkgracht naar coffeeshop Chillie Kiki in de Schoolstraat wordt gelopen.

Vervolgens gaat de stille tocht verder via de Schoolwerf, Wittewerf, Achterwerf, Achterpoort naar de Rietmeent waar bloemen zullen worden gelegd bij het huis waar Sabri woonde. 


Tags bij dit artikel: Verzetswijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Verzetswijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only