1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Kim (34) uit Stripheldenbuurt verrast met graffiti-kunstwerk voor Valentijnsdag

Entertainment Stripheldenbuurt

Foto`s: aangeleverd


De 34-jarige Kim van Eijsden uit de Stripheldenbuurt heeft een wel heel uniek valentijnscadeau gehad: voor haar regelde haar vriend Ron namelijk een graffiti-kunstwerk bij de skatebaan aan de Evenaar in Almere Buiten.

"Hoe romantisch als iemand dit voor je heeft laten maken ergens waar je elke dag langsrijdt", aldus de verraste Kim. 

Geheimzinnig

Kim vertelt dat haar vriend Ron al een aantal dagen geheimzinnig deed en telkens aan het bellen was.

"Hij zei tegen mij dat er vandaag een pakketje werd afgeleverd en ik daarvoor thuis moest blijven. Omdat dit pakketje maar niet kwam belde ik hem op waarna hij zei dat het pakketje bij Albert Heijn was afgeleverd en of ik dat wilde ophalen."

Toen Kim samen met haar twee kinderen Liam en Roan op weg was naar de Albert Heijn trof zij haar vriend aan bij de skatebaan waar zij werd verrast met het kunstwerk. 

Op de vraag of Kim ook een valentijnscadeau had voor Ron: "Jazeker, een canvasdoek maar dat valt wel heel erg in het niet in tegenstelling tot zijn cadeau!"


Tags bij dit artikel: Stripheldenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Stripheldenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

11.9 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 10,4 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only