Tip — deze week 15 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Sinds zaterdag tot en met zaterdag 13 januari staat het Forum in Almere Stad in het teken van Winter Village. Tijdens deze periode wordt het plein omgedoopt tot een winters dorp vol activiteiten.

Zo is er een schaatsbaan, buitenbar, restaurant en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Concept

Eleonora Zandbergen (Winter Village) vertelt meer over het concept: "Ons concept Winter Village staat inmiddels breed bekend in de randstad om haar sfeervolle ijsbanen, intense gezelligheid, veelzijdige sportieve activiteiten en uitstekende horecavoorzieningen."

Geen van de ijsbanen van Winter Village is overdekt: "Schaatsen hoort wat ons betreft nou eenmaal in de buitenlucht plaats te vinden",  aldus Zandbergen.

Winter Village biedt bezoekers de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat centraal.

De openingsceremonie vindt dit weekend plaats. Meer informatie is beschikbaar op de website van Winter Village Almere of op de Facebookpagina.

Video




style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-1549742590686046"
data-ad-slot="6481007514"
data-ad-format="auto">


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit