Tip — deze week 15 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Leerlingen van de Almeerse basisscholen De Flierefluiter en De Zeetuin gaan zaterdagavond de strijd met elkaar aan in het televisieprogramma Lang Leve de Muziek op NPO Zapp. Naast de leerlingen van de Almeerse scholen doet er ook nog een school mee uit Ens. De Flevolandse schoolkinderen zijn als winnaars uit de bus gewonnen na een eerdere auditie dit jaar: de drie groepen maakten een muziekvideo onder leiding van een YouTuber. Een jurylid beoordeelt in de uitzending van komende zaterdag de video's, aanstaande zaterdag is het jurylid Edsilia Rombley. De punten voor de muziekvideo en de punten die de kinderen kunnen verdienen met goede antwoorden tijdens de muzikale quizes en spellen, bepalen welke kinderen uiteindelijk mogen optreden in Ahoy Rotterdam tijdens het Kerst Muziekgala 2017. Bij het gala is onder andere koningin Máxima aanwezig, het gala wordt op 23 december uitgezonden op NPO1.

Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit