Er zijn in totaal 14 personen gewond geraakt bij de aanrijding tussen 2 stadsbussen in Noorderplassen. Dat meldt Connexxion vrijdagavond.

Volgens Connexxion is één van de buschauffeurs er het ergst aan toe, hij is zwaargewond naar het AMC gebracht nadat de brandweer hem bevrijdde omdat hij bekneld zat.

Nog 3 andere gewonden werden naar het ziekenhuis vervoerd, de rest kon ter plaatse worden behandeld.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Het is nog niet bekend hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112