1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

De Werven viert afronding van renovatie

De Werven


Afgelopen vrijdag hebben bewoners van De Werven in Almere Haven gevierd dat de renovatie is afgerond voor het eerste deel van hun wijk. De Werven is de oudste wijk van Almere Haven en werd gebouwd in de periode 1977 tot 1980, voor de gemeente was dit een reden om de wijk te gaan renoveren. Wethouder Frits Huis opende samen met bewoner Dick Groenewegen en de directeur van het aannemersbedrijf wat de renovatie heeft uitgevoerd, het deel van de wijk (Wittewerf/Goedewerf). Als onderdeel van de viering waren er verschillende activiteiten georganiseerd.

Foto's


Tags bij dit artikel: De Werven

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Werven of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 33 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 33 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in


Weer

Weer in Almere

Woensdag 01 december 2021

9.9 °C

Dichte motregen, temperatuur voelt aan als 7,1 °C. - meer weer »

Wo

3 - 6 °

Do

2 - 5 °

Vr

5 - 6 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only