Afgelopen vrijdag hebben bewoners van De Werven in Almere Haven gevierd dat de renovatie is afgerond voor het eerste deel van hun wijk. De Werven is de oudste wijk van Almere Haven en werd gebouwd in de periode 1977 tot 1980, voor de gemeente was dit een reden om de wijk te gaan renoveren. Wethouder Frits Huis opende samen met bewoner Dick Groenewegen en de directeur van het aannemersbedrijf wat de renovatie heeft uitgevoerd, het deel van de wijk (Wittewerf/Goedewerf). Als onderdeel van de viering waren er verschillende activiteiten georganiseerd.

Foto's


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360