Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Philips Hue slimme verlichting Startpakket t.w.v. €304,75 bij Energiecadeau XL

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- 10% korting op nieuwe abonnementen bij Denksport - natuurlijk ook losse uitgaven verkrijgbaar!

Aangeboden door Denksport

Meer informatie


- De beste hotels, de beste deals!

Aangeboden door Hotels.nl

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis! -

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


- Alle aanbiedingen in 1 app!

Aangeboden door Reclamefolder

Meer informatie


- De beste Sim Only Deals speciaal voor jou, je kunt zelf samenstellen!

Aangeboden door Simpel

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril bij Charlie Temple!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Een uniek assortiment in de winkels van RataPlan!

Aangeboden door RataPlan

Meer informatie


- Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic!

Aangeboden door Picnic

Meer informatie

niets meer
missen?

Entertainment

Koninklijke Onderscheiding voor Harry van Dorenmalen

Koninklijke Onderscheiding voor Harry van Dorenmalen

Donderdagavond heeft burgemeester Weerwind de heer Harry van Dorenmalen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau benoemd.

Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van de heer Van Dorenmalen bij IBM Nederland, waar decorandus 12 jaar de functie van algemeen directeur heeft vervuld.

Activiteiten

Tijdens deze hoofdfunctie speelde Harry van Dorenmalen een zeer actieve rol bij innovatie-initiatieven in de Amsterdamse regio. Door de jaren heen heeft hij dit gedaan door betrokkenheid bij Amsterdam Smart City, Green IT en Amsterdam Economic Board.

Daarnaast is hij gepassioneerd bestuurder van de Economic Development Board Almere en voorzitter van de Raad van Toezicht van Almere City Marketing.

Vanaf 2006 is de heer Van Dorenmalen actief als voorzitter van de commissie ICT, binnen het bestuur van VNO NCW, de werkgeversvereniging van Nederland. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen en uitvoeren van de innovatie-agenda van Nederland.

Wetenschap

Ook de wetenschap heeft zijn aandacht. Sinds januari 2013 is Harry van Dorenmalen lid van het gebiedsbestuur Exacte Wetenschappen van NWO: de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.

In deze rol levert hij een bijdrage aan het behoud van een excellent wetenschappelijk klimaat in Nederland, met speciale aandacht voor de toepassing van kennis. Hij ziet daarbij als geen ander dat het gebruik van wetenschappelijke kennis bijdraagt aan welvaart en welzijn.

Harry van Dorenmalen maakt zich er dan ook hard voor dat NWO de dialoog met de maatschappij aangaat en uitlegt welke impact onderzoeksresultaten hebben op de maatschappij. Kortom, in zijn rol als bestuurder wil hij het verschil maken door wetenschap, maatschappij en industrie met elkaar te verbinden.

Vrouwen in het bedrijfsleven

Harry van Dorenmalen heeft zich ook ingezet om de kansen voor vrouwen in het bedrijfsleven en in andere organisaties te vergroten. Hij is een actief pleitbezorger van concrete acties en concrete doelstellingen om diversiteit in Nederland naar een volgend niveau te tillen.

Ook heeft hij zich zowel op lokaal en nationaal niveau als op Europese schaal ingezet voor gelijke kansen van Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender (LGBT). Niet alleen voerde Harry van Dorenmalen hier een actief beleid op binnen IBM zelf, ook binnen (internationale) organisaties op het gebied van LGBT heeft hij een voortrekkersrol vervuld.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.


Actuele artikelen

Ben jij de 26.739
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.8 ℃
Voelt als 8.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.0 ℃ (21.48 uur)
Hoogst 16.2 ℃ (13.32 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog